Tapah­tumat

MARJO LEINONEN & VIRANOMAISET - PERUTTU/CANCELLED

Perjantai 17.4. 

Tapahtuma on peruttu. Uusi keikkapäivä yritetään löytyy mahdollisimman pian, odotetaan ensin miten vallitseva tilanne koronaviruksen kanssa etenee. Tsemppiä kaikille ja pidetään toisistamme huolta!

Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.
Peruutetun / siirretyn tapahtuman lipun palautuksissa pidätämme lippukohtaisen palvelumaksun tai käsittelymaksun.
***
Tiketti: Olemme saaneet paljon kyselyitä peruuntuneisiin tapahtumiin lippuja ostaneilta asiakkailta, että voiko lipun jättää palauttamatta, jotta lippuraha jäisi tapahtumanjärjestäjälle peruuntumisen kulujen kattamiseksi vaikeassa tilanteessa.
Haluamme vastata näihin toiveisiin ja siksipä kaikkien koronaviruksen vuoksi peruttujen tapahtumien lippujen viimeinen palautuspäivä on 31.8.2020. Tämän päivän jälkeen tilitämme palauttamatta jääneet liput tapahtumien järjestäjille.

Voit tukea tapahtumia myös hankkimalla tapahtumapaikkakohtaisen lahjakortin.
Katso lista lahjakorteista:
www.tiketti.fi/tapahtumat#t=89

JARKKO MARTIKAINEN - PERUTTU/CANCELLED

Perjantai 24.4.
Tapahtuma on peruttu

Voit palauttaa liput Tiketin verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja

Tiketti: “Olemme saaneet paljon kyselyitä peruuntuneisiin tapahtumiin lippuja ostaneilta asiakkailta, että voiko lipun jättää palauttamatta, jotta lippuraha jäisi tapahtumanjärjestäjälle peruuntumisen kulujen kattamiseksi vaikeassa tilanteessa.

Haluamme vastata näihin toiveisiin ja siksipä kaikkien koronaviruksen vuoksi peruttujen tapahtumien lippujen viimeinen palautuspäivä on 31.8.2020.

Tämän päivän jälkeen tilitämme palauttamatta jääneet liput tapahtumien järjestäjille”.

JYTÄKESÄ GO-GO

La 5.9. klo 15-02
Early Bird liput 39e K-18

Helsingin tapahtumakesä saa uuden tulokkaan kun Jytäkesä Go Go -musiikkifestivaali järjestetään ensimmäistä kertaa Helsingin Suvilahdessa. Alunperin toukokuulle suunniteltu tapahtuma siirtyy poikkeuksellisen tilanteen vuoksi syyskuun 5. päivälle. Tapahtuman artistikattaus on 16 aktin napakka kattaus uutta ja vanhaa kotimaista punkia, rockia ja sähkökitaramusiikkia pienillä puhelaulumausteilla.

Esiintymässä:
Atomirotta, The Flaming Sideburns, Pää Kii, Anal Thunder, Jukka Nousiainen & Kumpp., Lasten Hautausmaa, Laineen Kasperi & Palava Kaupunki, TEKSTI-TV 666, Black Magic Six, Hybrid Children
Marjo Leinonen & Knucklebone Oscar White TrashEdu Kehäkettunen & Setä Koponen, Flippipuisto, Joni Ekman & Koira, Kivesveto Go Go ja Nykyaika

Monipuolisen artistikattauksen lisäksi tapahtuman musiikista vastaa joukko erilaisia DJ:tä, jotka pitävät huolen siitä, että laadukas musiikki soi koko ajan ympäri tapahtuma-aluetta.
Festivaalin tapahtuma-alue koostuu suuresta 3000 hengen telttaan nousevasta päälavasta sekä Suvilahti TBA:n ja Tiivistämön tiloissa sijaitsevista pienemmistä klubilavoista, jotka pitävät huolen siitä, että sadetta tai huonoa säätä ei tarvitse pelätä.

Early Bird -liput myynnissä Tiketissä 31.5. saakka.

SUVILAHTI WINE FEST

TAPAHTUMA SIIRTYY. UUSI AJANKOHTA ILMOITETAAN LÄHIAIKOINA.

Suvilahti Wine Fest siirretään alkusyksyyn 2020

Aluehallintovirasto on tänään perjantaina 13.3. kieltänyt kaikki yli 500 hengen tapahtumat Manner-Suomen alueella aluksi kuukauden ajalta. Suomen hallitus suositti eilen yli 500 hengen yleisötilaisuuksien perumista toukokuun loppuun saakka. Suvilahti Wine Fest -tapahtuma noudattaa hallituksen suositusta. Näin ollen tapahtumaa ei voida järjestää suunnitelmien mukaisesti toukokuussa.

Ennakkolipun ostaneille rahat palautetaan lippumyyjän ohjeistuksen mukaisesti.

Pysytään terveinä!

PELLE MILJOONA ROCKERS LEVYNJULKKARIT, JOY REGWAN

Pe 2.10. Klo 20
Liput 12/14e K-18

Huom! Tapahtuma on siirretty, uusi keikkapäivä on 2.10. Jo ostetut ennakkoliput käyvät sellaisenaan korvaavaan keikkapäivään. Ostetut ennakkoliput voi myös halutessaan palauttaa Tikettiin 31.5. mennessä.

https://www.tiketti.fi/info/palauttaminen

KALEVAUVA.FI

Pe 9.1o. Klo 20 (showtime klo 21.30)
Liput 16.50e (ennakko), 18e (ovelta) K-18

Huom! Tapahtuma on siirretty, uusi keikkapäivä on 9.10. Jo ostetut ennakkoliput käyvät sellaisenaan korvaavaan keikkapäivään. Ostetut ennakkoliput voi myös halutessaan palauttaa Tikettiin 17.4. mennessä.

https://www.tiketti.fi/info/palauttaminen

PEER GÜNT

Pe 23.10. Klo 20 (showtime klo 21.30)
Liput 22,50e (ennakko), 25e (ovelta) K-18

Huom! Tapahtuma on siirretty, uusi keikkapäivä on 23.10. Jo ostetut ennakkoliput käyvät sellaisenaan korvaavaan keikkapäivään. Ostetut ennakkoliput voi myös halutessaan palauttaa Tikettiin 17.4. mennessä.

https://www.tiketti.fi/info/palauttaminen

MARTTI SERVO JA NAPANDER

La 28.11. Klo 20 (showtime klo 22.00)
Liput 20e (ennakko), 22e (ovelta) K-18

Huom! Tapahtuma on siirretty, uusi keikkapäivä on 28.11. Jo ostetut ennakkoliput käyvät sellaisenaan korvaavaan keikkapäivään. Alkuåeräiselle päivälle 30.4. ostetut ennakkoliput voi myös halutessaan palauttaa Tikettiin 31.5. mennessä.

https://www.tiketti.fi/info/palauttaminen

Täältä löydät liput kaikille keikoillemme:

 

© Suvilahti TBA 2018