Tapah­tumat

M.A. NUMMINEN & PEDRO HIETANEN

Pe 23.8. Klo 20-00
Liput 20e K-18

M.A.Numminen on viihdyttänyt suomalaisia jo yli 50 vuoden ajan. 70-luvun alussa hän levytti laulun Kissa vieköön!, josta menestys alkoi. Sen jälkeen tulivat Helga-neiti, Kumipallo ja monet muut. Laulut ovat yhä ohjelmistossa.

Monitoimimies M.A. on myös kirjoittanut kirjoja, joista kuuluisin on vuonna 1986 julkaistu Baarien mies, seikkailu keskiolutbaarien maailmassa. Vuonna 1998 M.A. julkaisi uuden teoksen Tango on intohimoni, joka on sekä kaunokirjallinen romaani että tietoteos suomalaisesta tangosta.

Pedro Hietanen tuli M.A.:n kumppaniksi rock-musiikin parista. Hän oli soittanut useissa orkestereissa, mm. Wigwam-yhtyeessä ympäri Eurooppaa. Vuonna 1977 miesten tiet kohtasivat, ja taivalta on jatkunut siis 40 vuotta. 

MELROSE

La 24.8. Klo 20-01
Liput 20e (ennakko), 22e (ovelta) K-18

Showtime noin klo 21.30

Timanttinen rock-orkesteri palaa TBA:n lavalle! Edellinen keikka Suvilahdessa oli lokakuussa, jolloin mökki oli ääriään myöten täynnä. Odotettavissa siis kuuma ja hikinen elokuinen ilta, hoida liput ajoissa Tiketistä!

DILDOBINGO

Ti 5.9. Klo 21-00
Vapaa pääsy K-18

DILDIS WAR @ SUVILAHTI TBA 
Bingo game show party – free entry

Battlefield: Suvilahti TBA
Numbers & music from space: DildoBingo
Weapons of war: Kaalimato.com

Are you a Dildo Lover?
Dildis wants you! Come!

JAY KORTEHISTO BAND feat. JUKKA ESKOLA, AMY WINEHOUSE TRIBUTE

Pe 13.9. Klo 19-01
Liput 16,50e (ennakko), 18e (ovelta) K-18

Ovet klo 19, Jay Kortehisto Band aloittaa illan klo 20.30.

Karismaattisena viihdyttäjänä tunnettu Jay Kortehisto julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 2018. Jay Kortehisto Bandin varsin nimekkäässä kokoonpanossa vaikuttavat Jay Kortehisto (laulu ja pasuuna), Pope Puolitaival (saksofoni), Mikael Jakobsson (piano), Antti Lötjänen (basso), Jaska Lukkarinen (rummut) sekä Suvilahti TBA:n keikalla vieraileva Jukka Eskola (trumpetti).

Amy Winehouse (14.9.1983 – 23.7.2011) on kiistatta yksi aikamme lahjakkaimmista laulajista ja lauluntekijöistä. Lontoolaistähti ei ehtinyt koskaan konsertoida Suomessa, mutta Amy Winehouse -Tribuutin keikoilla on ainutlaatuinen mahdollisuus kuulla yhden 2000-vuosikymmenen suurimmista vaikuttajista hittikappaleet livenä. Winehousen musiikkia tulkitaan konserteissa kahden laulusolistin ja 6-henkisen kotimaisen orkesterin voimin. Yhtyeen taiteellisena kokoonpanijana toimii kitaristi Tuomas Metsberg.

ASA, SAKSIKÄSI & HILTUNE

La 14.9. Klo 21-01
Liput 13e (ennakko), 15e (ovelta) K-18

KAARLE VIIKATE & MARKO HAAVISTO

Pe 20.9. Klo 20-00
Liput 19,50e (ennakko), 22e (ovelta) K-18

Tammikuussa toisen yhteisen albuminsa “Kuu on vaarallinen” julkaisseet Kaarle Viikate & Marko Haavisto saapuvat TBA:lle perjantaina 20.9. 

Yhtyeessä soittavat myös Francinesta tuttu kitaravirtuoosi Antti Kukkola sekä Agentsin legendaarinen rumpali Kepa Kettunen. 

Tiedossa on hieno ilta jytingin ystäville!

ANDY MCCOY BAND

Ke 25.9. Klo 19-
Liput 25e K-18

Andy McCoy Band levynjulkkarikeikka

Andy McCoy julkaisee 25.9.2019 uuden sooloalbumin “21st Century Rocks”, -24 vuoden tauon jälkeen. Pitkäsoittoa on rakennettu hartaastiliki neljän vuoden ajan ja luvassa on yksi parhaista Andy McCoy soololevyistä. Julkkarit juhlitaan samana päivänä Helsingissä suvilahti TBA ravintolassa. Lippuja myynnissä vain 220 kappaletta, joten liput kannattaa hankkia haltuun ajoissa. McCoyn viimeisin, omaa nimeä kantava sooloalbumi Building On Tradition julkaistiin 1995, joten uuden levyn julkaisun suhteen kyseessä on merkittävä tapahtuma jota Andyn fanit ovat odottaneet hartaasti jo pitkään.

Ovet klo 19

Lämppäri Flesh Roxon klo 20

Andy McCoy Band klo 21

KIKI JA LUONNONLAPSET

To 26.9. Klo 19
Liput 16e K-18

Kiki ja Luonnonlapset -yhtyeen musiikki on folk-poppia, joka villiintyy välillä jazzin ja progen iloitteluksi. 

Tekstit ovat tarinoita, joita solisti Kiki Rautio karismaattisesti, pehmeällä äänellään tulkitsee. Taitava bändi myötäilee taustalla ja viipyy hetkissä mukana käsinkosketeltavan herkkänä. Improvisaatio on koko ajan läsnä.

Ensilevyn, “Sä liu’ut hiljaa pois” julkkareita vietettiin keväällä 2017. Konsertti keräsi tiistai-iltana Tavastian salin täyteen – yleisö kuunteli latautuneena ja hiirenhiljaa bändin tunnelmointia. Levy sai upeaa palautetta. Tuon levyn musiikki on orkesterin perustajan, Sir Elwoodin Hiljaiset Värit -yhtyeen basisti-viulistin, Riku Järvisen, (1967-2004) tuotantoa.

Uudet laulut ovat Kiki Raution tekstejä, joihin sävellykset ovat tehneet Timo Tuppurainen ja Antti Utriainen.

Kiki ja Luonnonlapset palaa Kallioon, Järvisen tutuille kulmille. Kallio, kuten tiedetään on Sir Elwoodin Hiljaiset Värit -yhtyeen yksi sielunmaisemista. Niin se myös oli viulisti-basistinsa maisemaa. Tapaturmaisesti 2004 kuollut Riku Järvinen siunattiin Kallion kirkossa. “Pitkä mies ja korkeaakin korkeampi kirkko sopivat luonnollisesti yhteen”, toteaa Kiki Rautio edesmenneestä puolisostaan, “silloin elin elämäni raskainta aikaa”.

Suruaika kestää ja kestää, se ei tavallaan lopu koskaan, valtava kaipaus jää. Tuskaiset tunteet ryöpsähtävät pintaan välillä yhtäkkiä ja yllättäen. Näissä hetkissä Raution käteen on tarttunut kynä. Nykyään puhelimen näppäimistö sauhuaa. Runot suuresta ikävästä ja ahdistuksesta, ja toisaalta viimein uudesta onnesta sekä selviytymisestä ovat syntyneet. “En ole, vielä ainakaan, pystynyt kirjoittamaan kuviteltua tekstiä.” “Kaikki sanoitukset tulevat suoraan sydämestäni ja omista kokemuksistani tai läheisieni”, Kiki kertoo.

Jäsenet:
Kiki Rautio, laulu
Antti Utriainen, piano
Timo Tuppurainen, basso
Kille Miettinen, rummut
Veikki Virkajärvi, kitara 

SKA FEST HELSINKI 2019: The Valkyrians, Donna & The Dynamiters, The Northquakes feat. Babylon Blowers)

La 28.9. Klo 19-01
Liput 13,50e (ennakko), 14e (ovelta) K-18

Ovet klo 19, showtime klo 20.30

The Valkyrians on huomannut ottaneensa askeleen ulos mukavuusalueeltaan tuoden musiikkiinsa rohkeasti vaikutteita skan, rocksteadyn ja reggaen ulkopuolelta.
Uudet kappaleet ovat saaneet vaikutteita niin soulista, funkista kuin Manchester-popistakin – unohtamatta rock’n’rollia!

Donna and the Dynamiters
Tampereen tuorein ska/mansesteady lupaus, joka julkaisee debyytti LP:sä syksyllä Stupido recordsilla.

The Northquakes on Valkyriansin basistina tunnetuksi tulleen, Kari Starckin uusi lempilapsi. Northquakes soittaa tyylikästä soulsteadya, jonka viimeistelee häikäisevä vokalistituttavuus Elisa Moonstomp. Loistava debyytti-LP Tears in Rain ilmestyi toukokuussa.

Stand-up: BOBBY MAIR (CAN), PETRI HANKONEN

To 10.10. Klo 19-
Liput 15e K-18

Bobby Mair vääntää räävitöntä huumoria itsestään, perheestään, päihdeongelmistaan ja suhteistaan. Hän on naimisissa brittikoomikko Harriet Kemsleyn kanssa, jonka kanssa hän on tehnyt paljon yhteisiä keikkojakin. Heidän häidensä valmistelut kuvattiin ”Bobby and Harriet Get Married” -realitysarjaksi, joka nähtiin Comedy Central- ja Vice-kanavilla.

Bobby Mairin piti esiintyä tulevana viikonloppuna Ilosaarirockissa, mutta hän joutui peruuttamaan esiintymisensä tv-projektin takia. Helsingissä nähtävä show saa ensi-iltansa elokuussa maailman suurimmalla Fringe-komediafestivaalilla.

Lämmittelijänä keikoilla nähdään Petri Hankonen, joka on pokannut mm. Vuoden Tulokas sekä Kong Show -kilpailujen voitot, sekä esiintynyt Nelosen Stand Upissa ja Naurun Tasapainossa.

“Bobby Mair is clearly a brilliant stand up. He’s either going to be a huge international comedy star or the funniest homeless man ever”
– Jimmy Carr

“This Canadian comic possesses a vital spark, a certain way about him that makes him exciting to watch.”
– Will Pope, Broadway Baby

Oilers MCC 30-YEARS ROCK AND ROLL PARTY

La 12.10. Klo 20-03
Liput 22,50e K-18

ALI GATOR AND HIS REAL HOT REPTILE ROCKERS (GER)
HUSKY & THE SANDMEN (FIN)
ROCKIN’ 8 BALLS (FIN)
DJ: ORIGINAL OILERS BOYS

Paikalla myös Goofin’ Records levymyynti.

GUITARS, GUITARS AND MORE GUITARS!

Ke 16.10. Klo 19-23
Liput 20e K-18

Kolme kotimaista kitaramestaria eli Jarmo Nikku, Ben Granfelt ja “Muddy” Manninen samalla lavalla!

Komppiryhmänä toimii “Finlands Kompp” eli Masa Maijanen (basso) ja Miri Miettinen (rummut ja taustalaulu).

Showtime klo 20, kesto noin 2h, sis. väliajan.

Stadin Stand up -viikonloppu

Pe 25.10. – La 26.10.
Liput 25e/esitys K-18

Perjantai 25.10
ANDRE WICKSTRÖM
Kello 19.30

Andre Wickström
Ursula Herlin
Antti Akonniemi
Anne Maaret TBA

Illan isäntänä Petri Hankonen

TEEMU VESTERINEN
Kello 22.00

Teemu Vesterinen
Aurora Vasama
Tomi Haustola
Leo Viking Holmström

Illan isäntänä Aatu Raitala

Lauantai 26.10
Kello 19.00

All Female Panel

Kello 21.30

MATTI PATRONEN
Matti Patronen
Fathi Ahmed
Ville Kormilainen
Petri Hankonen
Tuula Kolehmainen

Illan isäntänä Tommi Mujunen

ATOMIROTTA

La 23.11. Klo 20-02
Liput 20e (ennakko), 22e (ovelta) K-18

Atomijuna saapuu taas Suvilahteen!

Liput myynnissä Tiketissä keskiviikkona 21.8.!

Täältä löydät liput kaikille keikoillemme:

 

© Suvilahti TBA 2018