Tapah­tumat

Terassin avajaiset: KNUCKLEBONE OSCAR, RADIO MAJAVA DJ's

Pe 7.8. Klo 18 K-18
ILMAINEN SISÄÄNPÄÄSY!

TBA;n terassi avataan rytinällä elokuun 7. päivä. Esiintymässä Knucklebone Oscar sekä Radio Majavan DJ:tä.

Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy, ovet auki klo 18 ja bändi lauteilla noin klo 19:30. DJ:t soittavat myöhään keikan jälkeen. 

KNIPI

La 8.8. Klo 18 K-18
Liput 22e

Viime syksynä debyyttisoolonsa julkaissut, Egotripin riveistäkin tuttu mestarisanoittaja, -säveltäjä & -tulkitsija Knipi esiintyy Suvilahti TBA:n “Live at TBA Terrace” -tapahtumasarjassa lauantaina 8.8.

Portit klo 18, showtime klo 20.

HEIKKI KUULA, PIETARIN SPEKTAAKKELI

Ke 12.8. Klo 17 K-18
Liput 15€

Heikki Kuula on helsinkiläinen räppäri ja laulaja-lauluntekijä, joka vaikuttaa myös ultra-suositussa Teflon Brothersissa. Hänen PLLP-levynsä rankataan usein suomirapin klassikkojen joukkoon ja kaikki albumit ovat olleet arvostelumenestyksiä. Maaliskuun 13. päivä Heikki Kuula julkaisi odotetun uuden albuminsa 404. Kevät oli tarkoitus viettää albumikiertueella, mutta koronaviruksen myötä kiertue peruttiin. Kuula lähti Itä-Suomeen mökille kuukaudeksi eristyksiin. Mökillä uutta musiikkia alkoi syntyä hirveällä vimmalla ja perjantaina 12.6. keväällä kirjoitetut biisit julkaistiin albumin muodossa.

Pietarin Spektaakkeli on pienestä koostaan huolimatta nimensä väärti, juurevaa rytmiä, bluussia, soulia, funkkia, reggaeta, räppiä, rokkia, punkkia ja iskelmää soittava orkesteri. Pietari Kiviharjun (laulu/räpit/kitara), Mitja Tuuralan (kontrabasso), Tyko Haapalan (rummut) ja Sami ”Kanttori” Niemisen (urut) muodostaman kokoonpanon monipuolinen keitos taipuu rämeiden askeettisesta voodoosta aina kokokansan tanssihalli -ralleihin ja kaikkeen siltä väliltä.
 
Portit klo 17, showtime noin klo 19.

SWALLOW THE SUN - ACOUSTIC

To 13.8. Klo 18 K-18
Liput 20€

Swallow The Sun akustisesti Suvilahti TBAn terassilavalla torstaina 13.8.!

Bändi: ”Korona vei meiltä keväältä ja kesältä 37 keikkaa. Keväällä päädyttiin treenaamaan ja sovittamaan neljästään biisejä akustisesti ja soitettiin pari streamikeikkaa. Koska Raivio on edelleen jumissa Ruotsissa ja hevikeikat meidän osalta jossain kaukana tulevaisuudessa, toimii nämä biisit akustisestikin. Näitä voi tuoda kuuntelemaan vaikka äidinkin”.

Portit klo 18, showtime klo 20. Liput myynnissä perjantaina 24.7. klo 10!

VIIKATE

Pe 14.8. Klo 18 K-18
Liput 25€

Suomalaisten alakuloa jo vuodesta 1996 ruokkinut kymenlaaksolainen rockyhtye Viikate on julkaissut 12 pitkäsoittoa. Lisäksi lukuisia pikkujulkaisuja sekä muutama kokoelmalevy sekä 3 dvd:tä. Kultalevyn yhtye on pokannut kuudesta levystään. Yhtye aloitti keikkailun helmikuussa 2001 ja on keikkallut tasaisesti koko uran ajan.

Portit klo 18, showtime klo 20.

SAIMAA

La 15.8. Klo 17 K-18
Liput 20e

Suvilahti TBA:n kesäterassilla järjestetään isot elonkorjuujuhlat lauantaina 15.8., kun kotimaisen progepellon suurimpiin kyntäjiin lukeutuva Saimaa saapuu ex-Tehosekoitin-maestro Matti Mikkolan luotsaamana paikalle täydellä kokoonpanollaan.

Vuoden 2014 Pepe & Saimaa -levyllä suursuosioon noussut yhtye on julkaissut neljä studiolevyä, joista viimeisin oli Pyhimyksen kanssa toteutettu yhteisalbumi Pyhimys & Saimaa. Saimaan kaikki levyt ovat saaneet osakseen paljon ihastusta, suitsutusta ja kehuja musiikin ystävien keskuudessa laajasti yli genrerajojen.

Saimaa on viettänyt alkuvuoden hiljaiseloa ja keikkataukoa, mutta nyt yhtyeen pääsee näkemään vihdoin taas elävänä. Luvassa on jälleen ennakkoluulottomia ja vauhdikkaita sävellyksiä sekä virtuoosimaista iloittelua, joka tekee Saimaasta yhden tämän hetken parhaista ja viihdyttävimmistä kotimaisista bändeistä, jota on aina ilo päästä seuraamaan livenä. 

JESSE MARKIN

Ke 19.8. Klo 18 K-18
Liput 20€

Toukokuussa 2019 debyyttialbuminsa “Folk” julkaissut Jesse Markin on noussut nopeasti kansainvälisen läpimurron kynnykselle. Elektron, hiphopin ja indien kohtauspisteessä operoiva artistin ulosanti on suvereenia kuultavaa niin levyltä kuin livenäkin. Mm. Tavastian ja Suvilahti Summer -tapahtuman loppuun myynyt huippusuosittu artisti nousee Suvilahti TBA:n terassilavalle keskiviikkona 19.8. Portit klo 18, showtime noin klo 20.

MICHAEL MONROE, SAMI YAFFA & COSTELLO TRIO

Pe 21.8. Klo 18 K-18
Liput 25e

Legendaarinen trio Suvilahti TBA:n “Live at TBA Terrace” -tapahtumassa perjantaina 21.8.  Portit klo 18, showtime noin klo 20.

TÄNÄÄNKIN MENEE HYVIN! - Kesäshow 2020

Lauantai 22.8. Klo 17 K-18
Liput 14€

Ok yhtye
feat. Teemu Bergman, BESS, Joni Ekman, Otto Grundström, Henna Emilia Hietamäki, Juuso Härmä, Milla Härmä, Mariska, Jenna Alexa, Knucklebone Oscar & Molly Moonstone, Felix Lybeck, Arttu Patolahti, Jasse Salonen, Teemu Tanner, Jani Törmälä, Tiisu + monta muuta.

Tänäänkin menee järjestää lauantaina 22.8. Suvilahti TBA:n terassilla spesiaalin kesäshown, johon saapuu kirjava joukko eri genrejen laulajia versioimaan omavalintaisia kesäbiisejään. Ilta koostuu kahdesta n. tunnin mittaisesta setistä, joiden aikana kuullaan tulkintoja aina Eppu Normaalista The Doorsiin ja Billy Idolista Baddingiin.

Illan taustayhtyeenä toimii helsinkiläisistä huippumuusikoista koottu Ok yhtye, joka toteutti vastaavanlaisen teemakonsertin edellisen kerran Bar Loosen pikkujouluissa. Nyt lumet ovat sulaneet ja joululaulut vaihtuneet kesäbiiseihin, mutta meininki pysyy yhtä ainutkertaisena ja lämminhenkisenä kuin viimeksikin. Tätä ei kannata missata!

PALEFACE & RÄJÄHTÄVÄ NYRKKI "HELSINKI - SHANGRI-LA 10v"

Perjantai 28.8. Klo 18 K-18
Liput 20e

Palefacen jo klassikoksi muodostuneen ja edelleen ajankohtaisen Helsinki – Shangri-La -levyn julkaisemisesta tulee tänä vuonnakuluneeksi 10 vuotta. Levy myi platinaa nopeassa tahdissa ja palkittiin vuoden 2011 Emma-gaalassa sekä vuoden hip-hop- /elektroninen- /reggaealbumina että vuoden etnoalbumina. Paleface palkittiin myös vuoden miessolistina.

Eeppisistä livekeikoistaan tunnettu Paleface & Räjähtävä Nyrkki-yhtye kokoaa nyt uudelleen rivinsä ja saapuu Suvilahti TBA:lle perjantaina 28.8.

Kokoonpano: Paleface / laulu, räpit ja kitara / Emil Luukkonen, koskettimet / Aki Haarala, kitara / Heikki Laine, basso / Jaska Lukkarinen, rummut / Tuukka ”Leijonamieli” Rihkola / levysoittimet

URSUS FACTORY

La 29.8. Klo 18 K-18
Liput 20e

Ursus Factory on 2020-luvun mielenkiintoisimpia yhtyeitä. Lukuisten hienojen keikkojen myötä Jussin ja Allun luotsaama neogaragerockduo on vakiintunut yleisön keikkasuosikiksi, eikä hehkutus Suomen kovimmaksi livebändiksi ota laantuakseen. Yhtye uudisti ansiokkaasti soundinsa alkuvuonna 2019 julkaistun Pinkki pilvi -albumin myötä, joka on ylittänyt jo miljoonan streamin rajan Spotifyssa.

“Live at TBA Terrace” -tapahtumassa Ursus Factory esiintyy lauantaina 29.8. Portit klo 18, showtime klo 20.

D-A-D (DK), MELROSE

Pe 4.9. Klo 18
Liput 39,50e K-18

Pääsemme pitkästä aikaa nauttimaan pian myös ulkomaalaisen yhtyeen rock-keikasta, kun Tanskan kovimpiin hardrockbändeihin lukeutuva D-A-D saapuu ulkoilmakeikalle Helsingin Suvilahteen 4. syyskuuta 2020. Illan lämppärinä nähdään kotimainen Melrose. Keikan lipunmyynti käynnistyy perjantaina 31. heinäkuuta klo 10 Ticketmasterissa ja Tiketissä.  

JYTÄKESÄ GO-GO

La 5.9. klo 14-00
Liput 45e K-18

Helsingin tapahtumakesä saa uuden tulokkaan kun Jytäkesä Go Go -musiikkifestivaali järjestetään ensimmäistä kertaa Helsingin Suvilahdessa. Alunperin toukokuulle suunniteltu tapahtuma siirtyy poikkeuksellisen tilanteen vuoksi syyskuun 5. päivälle. Tapahtuman artistikattaus on 16 aktin napakka kattaus uutta ja vanhaa kotimaista punkia, rockia ja sähkökitaramusiikkia pienillä puhelaulumausteilla.

Esiintymässä:
Atomirotta, The Flaming Sideburns, Pää Kii, Anal Thunder, Jukka Nousiainen & Kumpp., Lasten Hautausmaa, Laineen Kasperi & Palava Kaupunki, TEKSTI-TV 666, Black Magic Six, Hybrid Children
Marjo Leinonen & Knucklebone Oscar White TrashEdu Kehäkettunen & Setä Koponen, Flippipuisto, Joni Ekman & Koira, Kivesveto Go Go ja Nykyaika

Monipuolisen artistikattauksen lisäksi tapahtuman musiikista vastaa joukko erilaisia DJ:tä, jotka pitävät huolen siitä, että laadukas musiikki soi koko ajan ympäri tapahtuma-aluetta.
Festivaalin tapahtuma-alue koostuu suuresta Suvilahden kentälle nousevasta päälavasta sekä Suvilahti TBA:n ja Tiivistämön tiloissa sijaitsevista pienemmistä klubilavoista.

PELLE MILJOONA & ROCKERS, JOY REGWAN

Pe 2.10. Klo 20
Liput 12/14e K-18

KALEVAUVA.FI

Pe 9.1o. Klo 20 (showtime klo 21.30)
Liput 16.50e (ennakko), 18e (ovelta) K-18

PEER GÜNT

Pe 23.10. Klo 20 (showtime klo 21.30)
Liput 22,50e (ennakko), 25e (ovelta) K-18

MARTTI SERVO JA NAPANDER

La 28.11. Klo 20 (showtime klo 22.00)
Liput 20e (ennakko), 22e (ovelta) K-18

© Suvilahti TBA 2018