Tapah­tumat

SAM HUBER UNPLUGGED

T0 24.10. Klo 19 (showtime klo 20.30)
Liput 12e (ennakko), 14e (ovelta) K-18

Sam Huber (laulu), Tomás Doncker (kitara), Ville Hukkinen (lyömäsoittimet), Artur Uronen (kitara).

Yhtye esittää  TBA:n keikalla Sam Huberin “Songs for Mona” -albumin biisejä.

Stadin Stand Up -viikonloppu: ANDRE WICKSTRÖM, URSULA HERLIN, ANTTI AKONNIEMI, ANNE MAARET

Pe 25.10. Klo 19:30
Liput 25e

Suomen stand upin ehdottomaan eliittiin kuuluva Andre tekee aina varmaa jälkeä lavalla. Uskomaton ammattitaito ja jatkuva uudistuminen merkitsevät sitä, että me järjestäjät olemme ylpeitä kun saimme Andren ensimmäisen iltamme tähdeksi! 

Vaikka pelkkä pääesiintyjä olisikin jo yksinään riittävä syy suunnistaa Suvilahteen, niin makeaa mahan täydeltä tarjoaa muutkin illassa esiintyvät. Kovassa nousukiidossa olevat loistavat uudet nimet Antti Akonniemi, Anne Maaret ja Ursula Herlin! Jos et heitä tunne niin kohta tulet tuntemaan!

Iltaan loihtii loistavan tunnelman niin Naurun Tasapainosta kuin Nelosen Stand upistakin tuttu Petri Hankonen!

Stadin Stand Up -viikonloppu: TEEMU VESTERINEN, AURORA VASAMA, TOMI HAUSTOLA, LEO VIKING HOLMSTRÖM, HEIKKI JALAVA

Pe 25.10. Klo 22:00
Liput 25e

Stand upin tekeminen omilla ehdoilla ja originaalisti on ollut se syy mistä Teemun vahva läsnäolo keikoilla syntyy. Näillä keikoilla kuulet ajatuksia joita et muualla kuule. Jos haluat että esityksessä on yhtäaikaa sekä hiljaista viisautta ja hauskoja hetkiä, niin tämä ilta on sinun valintasi.

Teemua kannattaa tulla katsomaan kaikissa tapauksissa: myös silloin jos ei tykkää stand upista, mutta myös jos tykkää. Sen verran omaperäinen on Saarijärven Shamaani.

Vaikka pelkkä pääesiintyjä olisikin jo yksinään riittävä syy suunnistaa Suvilahteen, niin kirsikkoia kakkuun on lisätty enemmän kuin tarpeeksi. Tomi Haustolan loistavan vastaanoton saanut soolokiertue Anteeksi, saisinko kapinoida on ollut selkeästi askel uudelle tasolle. Myös täysin originaali Leo Viking Holmström, nouseva kyky Aurora Vasama ja vuoden 2018 Tulokas finalisti Heikki Jalava tekevät komiikkaa juurikin ajatus edellä ja he eivät metsästä niitä helpoimpia nauruja.

Tämä ilta on kulkenut suunnittelu vaiheessa järjestäjien taholla koodinimellä “Hiljainen ilta”. Tosin ei ole epäilystäkään siitä, ettei hiljaisuutta rikkoisi säännöllinen ja jatkuva nauru. Jos et halua höröttää perinteisille miesnais-vitseille, tämä ilta sinun valintasi.

Iltaan seremoniamestarina häärii niin Naurun Tasapainosta kuin Nelosen Stand upistakin tuttu, karismaattinen Aatu Raitala!

Stadin Stand Up -viikonloppu: ALL FEMALE PANEL

La 26.10. Klo 19:00
Liput 25e

All Female Panel on viiden stand up-koomikon kollektiivi, jossa vaikuttavat upeat Ida Grönlund, Saana Peltola, Kaisa Pylkkänen, Helena Pöllänen ja Anna Rimpelä. Nämä koomikot nähdään yleensä vakioklubillaan Ravintola Manalan yläkerrassa ,mutta nyt he tulevat naurattamaan Suvilahteen ja Stadin stand up -viikonloppuun!

AFP on esiintynyt kotiklubillaan loppuunmyydyille saleille syksystä 2017 alkaen ja seuraavana vuonna alkanut Suomen valloitus jatkunut hyvällä menestyksellä myös vuonna 2019! AFP on nähty mm. Kaikissa suomen suurimmassa kaupungeissa ja klubeilla sekä mm. Sideways ja Rakkautta ja Anarkiaa -festivaaleilla.

All Female Panelin tavoitteena on aina olut järjestää Suomen hauskimpia stand up-iltoja sekä esitellä yleisölle naispuolisia komiikan tekijöitä.

Stadin Stand Up -viikonloppu: MATTI PATRONEN, FATHI AHMED, VILLE KORMILAINEN, PETRI HANKONEN, TUULA KOLEHMAINEN

La 26.10. Klo 21:30
Liput 25e

Naurun Tasapainon voittaja Matti on jo muutamassa vuodessa kerennyt naurattamaan suomalaisia niin laajalla rintamalla että heikompaa hirvittäisi. Ja se on helppo uskoa kun Matin näkee livenä. Yht’äkkiä sitä vaan tajuaa että noinkin voi ajatella. Ja sitä ennen et olisi ikinä ajatellut niin. Mutta Mattipa funtsi sen sinun puolesta. Ehdoton suositus!

Matin kanssa samassa illassa nauruja irrottaa myös samalla Naurun Tasapainon kaudella olleet ja kokeneet koomikot Fathi Ahmed ja Petri Hankonen. Lisäksi illassa uudempaa koomikko sukupolvea edustavat loistavat Tuula Kolehmainen ja Ville Kormilainen. Kattaus on edustava kattaus stan duppia ja hieno varma valinta jos haluat nauraa!

Eikä ilta olisi täydellinen ellei isäntänä olis yksi suomen parhaista seremoniamestareista, loistavn sympaattinen Tommi Mujunen! Tommin hellässä huomassa on elämä aina pikkuisen paremmin! 

TBA Halloween Party! VEIJO MIDI & MODULIT, FUNKY AMIGOS DJ's

Pe 11.1. Klo 20-02
Vapaa pääsy! K-18

Perrrrrjantaina 1.11. juhlistetaan Suvilahti TBA:n ensimmäistä Halloween partya! Ohjelmassa huikea Veijo Midi & Modulit, Funky Amigos DJ’t Magic Sam ja Funky Ville sekä yllätysesiintyjiä! Halloween-asussa vapaa pääsy (paitsi narikka 3e), ilman asua sisään 10e, jolla toki saa ovelta jonkin asusteen tai tökerön kasvomaalauksen. Paras ja paskin asu palkitaan!

Ovet klo 20, bileet ainakin klo 02 saakka.
Terrrrvetuloa!

Blues News -klubi: THE BEAT FROM PALOOKAVILLE (SWE), FAARAO PIRTTIKANGAS

Pe 8.11. Kl0 19 (showtime klo 20)
Liput 15e K-18

The Beat From Palookaville (Swe) – Rhythm’n’Skata & live-energiaa intohimolla!

Ruotsalaisen rhythm’n’bluesin kuumimpiin nimiin lukeutuva seitsenmiehinen (!) bändi on iloittelun ja hauskanpidon ilmentymä. Harvoin tapaa bändiä, joka yhtä suvereenisti yhdistää rytmimusiikin eri tyylilajeja. Ryhmän keikkoja on pidetty alan piireissä sensaatiomaisina, eikä vähiten rajoja rikkovan, bluesia, rock’n’rollia ja ska’ta yhdistelevän lähestymistapansa ansiosta. Illa aloittaa mainio Faarao Pirttikangas.

Aikataulu:
Klo 19.00 Ovet
Klo 20.00 Faarao Pirttikangas

Klo 21.30 The Beat From Palookaville

HALLMARK

La 9.11. Klo 22-05
More info coming soon…

CLIFTERS

La 16.11. Klo 19 (showtime kl0 20.30)
Liput 25e (ennakko), 28e (ovelta) K-18

Clifters on taas IN. Beatlesin 60-luvun musiikista vaikutteita ottanut ja lainakappaleita Jaana Rinteen nerokkailla sanoituksilla keitokseen sisällyttänyt tuotanto on iso osa monien elämän ääniraitaa.
 
Cliftersin ensimmäinen albumi Kuningas julkaistiin vuonna 1987. Seuraavana vuonna ilmestynyt Kuningatar albumi valittiinkin jo vuoden levyksi ja lopullinen läpimurto syntyi Sexi on in (1989) -levyn myötä. Levyn hittejä olivat mm. kappaleet ”Elekieltä”, ”Leikkikalu” ja ”Angelica”. Menestys jatkui ja lisää levyjä syntyi tiiviiseen tahtiin kunnes bändi koki tarpeelliseksi hiljentää vauhtia.
 
Musiikkia syntyi vielä 2000-luvulla, mutta aktiivisen kauden jälkeen Cliftersin johtohahmot Jiri Nikkinen ja Ari ”Luri” Luokkala keskittyivät lähinnä omiin soolo/bändi -uriinsa. Nyt tarina saa jatkoa ja Clifters palaa keikkalavoille!

ATOMIROTTA

La 23.11. Klo 20-02
Liput 20e (ennakko), 22e (ovelta) K-18

Atomijuna saapuu jälleen Suvilahteen!

Viimeksi myytiin 2 iltaa loppuun, joten hoida flabat nopeesti!

TUOMARI NURMIO SOOLO

To 5.12. Klo 19 (showtime klo 20.30)
Liput 20e (ennakko), 22e (ovelta) K-18

Tuomari Nurmio soolokeikalla torstaina 5.12. Ovet klo 19, showtime klo 20.30.

MARTTI SERVO & NAPANDER

La 14.12. Klo 20
Liput 16e (ennakko), 18e (ovelta) K-18

Parasta ennen joulua! Ovet klo 20, showtime klo 21.

DAVE LINDHOLM SOOLO

Pe 6.3. Kl0 19 (showtime klo 20)
Liput 18e (ennakko), 22e (ovelta) K-18

Dave Lindholm jälleen TBA:lla! Hommaa liput ajoissa, edellinen keikka meni loppuun nopeasti. Konsertti on istuva.

Täältä löydät liput kaikille keikoillemme:

 

© Suvilahti TBA 2018