Tapah­tumat

NERVOSA (BRA), TYRANTTI (FIN)

To 27.02. Klo 19-
Liput alk. 15e K-18

Kolmen naisen thrash raikaa Helsingissä, Suvilahti TBA:ssa 27.2.2020.

Nervosa julkaisi viime vuonna kolmannen albuminsa Downfall of Mankind. Suomen-keikat ovat osa ahkeran yhtyeen maailmankiertuetta, jolta voi odottaa todellista ja tuntuvaa selkäsaunaa. Tuhon ja synkkyyden lisäksi Nervosan kappaleet korostavat myös yksilön oikeuksia ja ruotivat kriittisesti maailman tilaa.

Basisti-laulaja Fernanda Lira kärjessään hyökkäävä Nervosa on tarjonnut ennenkin suomalaisille metallifaneille pysäyttävän kokemuksen, eikä orkesterin raivo ole suinkaan laantunut. Kill the Silence, kuten bändi itse toteaa!

VESA HAAJA SOITTAJINEEN, ESA ELORANTA

Pe 28.02. Klo  19- (showtime klo 20)
Liput 15e (ennakko), 17e (ovelta) K-18

Vesa Haaja on monessa liemessä keitetty roots-musiikin laulaja/lauluntekijä, jolla on kokemusta niin Agents-laulajan pestistä kuin USAn tai Japanin rundaamisesta bändiensä kanssa. Vesan sooloyhtye julkaisi 2017 kiitellyn ja menestyneen sooloalbuminsa; viimeisin single on viime kesältä ja uuttakin on tulossa. Vesa Haaja Soittajineen harvinaisella Stadin keikalla TBAssa, ei kannata missata!

Esa Eloranta on oululaislähtöinen laulaja-lauluntekijä. Ura käynnistyi Garbo-yhtyeen riveissä. 2000-luvulla hän on ollut kokoonpanoissa Kultakurkut ja Heartworn sekä julkaissut soololevyjä parin vuoden välein. Noin 35 eri artistia on levyttänyt hänen laulujaan. Uusin sinkku julkaistaan 28.2.

DAVE LINDHOLM SOOLO

Pe 6.3. Kl0 19 (showtime klo 20)
Liput 18e (ennakko) K-18

Dave Lindholm jälleen TBA:lla! Konsertti on istuva, tule ajoissa paikalle jotta saat varmasti hyvän paikan. 

LOPPUUNMYYTY!

MIMMIT RÄPPÄÄ Vol. 7

La 7.3. Klo 21- K-18

Artistihaku on nyt auki!
Laita demo tai jonkinlainen biisinäyte Jessica@mimmit.net

Line up ja muut infot päivitetään piakkoin!.

I REVOLT, MØRKET, WAKE UP FRANKIE, CRUCIFY THE FAITH

Pe 20.3. Klo 20-
Liput 9,50e / 10e K-18

Perjantaina 20.3. on energinen metalli-iltama enempi kun kovan kattauksen kera Suvilahti TBA:ssa! Luvassa on tuttujen kappaleiden lisäksi paljon myös uutta, jopa levyjulkkarien muodossa!
Ei siis muuta kun ilta kalenteriin, kaveriporukka kokoon, niskatuki matkaan ja riehumaan!

Aikataulu:
20:00 Ovet
21:00 Crucify The Faith
22:00 Wake Up Frankie
23:00 Mørket (levyjulkkarit)
24:00 I Revolt

PEER GÜNT

Pe 27.3. Klo 20 (Showtime klo 21.30)
Liput 22,50e (ennakko), 25e (ovelta) K-18

Peer Günt on menestyksekkään uransa ajan kulkenut omaa heavy-rock’n’blues -polkuaan, ja bändillä on takanaan tuhansia soitettuja keikkoja. Tämä vaatimaton – mutta tinkimätön – yhtye on soittanut itsensä suomalaisten sydämiin rehellisellä rock’n’rollilla ja rautaisella livemeiningillä. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat mm. Backseat, Bad Boys are here, Bartender ja I Don’t Wanna Be a Rock’n’Roll Star.

KALEVAUVA.FI

La 28.3. Klo 20 (showtime klo 21.30)
Liput 16,50e (ennakko), 18e (ovelta) K-18

Kalevauva.fi on Aapo Niinisen ja Kimmo Nummisen muodostama nykypäivän folkpop-duo, jonka sanoitukset on kerätty suoraan kansan suusta, internetin keskustelupalstoilta. Vuonna 2016 perustetun Kalevauvan meno on ollut heti alusta lähtien hurjaa. Helsingin sanomat tituleerasi kokoonpanoa “kesän 2016 ehkä puhutuimmaksi bändiksi” ja kaksikko on ollut mediassa isosti esillä vieraillen lukuisissa TV-ohjelmissa aina Possesta Venla-gaalaan. Kalevauva.fi julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 2017 ja on sittemmin hurmannut myös festivaaliyleisöjä aina Provinssista Pori Jazziin. Livekeikoilla Kalevauva.fi on parhaimmillaan ja siitä kertovat hurmioituneet yleisöt ympäri Suomen.

Vuonna 2018 Aapo ja Kimmo valittiin Vuoden Vantaalaisiksi ja kaksikon keräämistä teksteistä julkaistiin runokirja ”Kalevauvala”. Vuosi 2019 on tuonut mukanaan kolmekin kesähittiä. Alkukesän viraalihitti “Lomalle Lompsis” levisi kulovalkean tavoin keräten tuhansia jakoja ja kommentteja, Teflon Brothersien kanssa Fingerpori-elokuvaan tehty “Juhannussimaa” meni Spotifyn sijalle #1 ja loppukesän “Sorvin Ääreen” palautti ihmiset hellästi takaisin arkeen. 

ELÄKELÄISET

La 4.4. Klo 20 (showtime klo 22)
Liput 20e (ennakko), 22e (ovelta) K-18

Eläkeläiset jälkeen TBA:lla! Eikö me muuta ohjelmaa saatana keksitä?!?! 
Terassihumpat kelistä riippuen jo iltapäivällä. 

JARKKO MARTIKAINEN

Pe 24.4. Klo 20 (showtime klo 21.30)
Liput 20e (ennakko), 22e (ovelta) K-18

Jarkko Martikainen soolokeikalla Suvilahdessa perjantina 24.4. 

MARTTI SERVO JA NAPANDER

T0 30.4. Klo 20 (showtime klo 22.00)
Liput 20e (ennakko), 22e (ovelta) K-18

Perinteinen Servon ja kumppaneiden Vappuaaton keikka. Tunnelma tulee jälleen olemaan katossa.

JYTÄKESÄ GO-GO

La 23.5. Klo 15-02
Early Bird -liput 39e K-18

Helsingin tapahtumakesä saa uuden tulokkaan lauantaina 23. toukokuuta, kun Jytäkesä Go-Go -musiikkifestivaali järjestetään ensimmäistä kertaa Helsingin Suvilahdessa. Tapahtuman artistikattaus on 16 aktin napakka kattaus uutta ja vanhaa kotimaista punkia, rockia ja sähkökitaramusiikkia pienillä puhelaulumausteilla.

Esiintyjät:
Atomirotta, The Flaming Sideburns, Pää Kii, Asa & Band, Anal Thunder, Jukka Nousiainen & Kumpp., Lasten Hautausmaa, TEKSTI-TV 666, Black Magic Six, Hybrid Children, Marjo Leinonen & Knucklebone Oscar White Trash, Tuomio & Kone, Flippipuisto, Joni Ekman & Koira, Kivesveto Go Go, Nykyaika

Festivaalin tapahtuma-alue koostuu suuresta 3000 hengen telttaan nousevasta päälavasta sekä Suvilahti TBA:n ja Tiivistämön tiloissa sijaitsevista pienemmistä klubilavoista, jotka pitävät huolen siitä, että sadetta tai huonoa säätä ei tarvitse pelätä.

Täältä löydät liput kaikille keikoillemme:

 

© Suvilahti TBA 2018