Tapah­tumat

KAARLE VIIKATE & MARKO HAAVISTO

Pe 20.9. Klo 20
Liput 19,50e (ennakko), 22e (ovelta) K-18

Ovet klo 20, showtime klo 21.

Tammikuussa toisen yhteisen albuminsa “Kuu on vaarallinen” julkaisseet Kaarle Viikate & Marko Haavisto saapuvat TBA:lle perjantaina 20.9. 

Yhtyeessä soittavat myös Francinesta tuttu kitaravirtuoosi Antti Kukkola sekä Agentsin legendaarinen rumpali Kepa Kettunen. 

Tiedossa on hieno ilta jytingin ystäville!

PLANET SUVILAHTI

La 21.9. Klo 12-22 

Planet Suvilahti tarjoaa 21.9.2019 löytöretken Suvilahteen: avoimia ovia, karkeloita, taidetta, musiikkia, sirkusta, saunaa sekä ruokaa ja juomaa!

Samaan aikaan Suvilahden uusi tulokas Tiivistämö juhlii avajaisiaan!

Vanhan sähkövoimalan ja kaasulaitoksen rakennukset ja piha-alueet heräävät eloon, kun alueen vuokralaiset esittelevät toimintaansa tapahtuman aikana.

Klo 12-18 koko perheelle löytyy ohjelmaa ulkona ja sisätiloissa.
Klo 22 alkaen ohjelma jatkuu sisätiloissa.

Tutustu päivittyvään ohjelmaan: https://www.suvilahti.fi/tapahtumia/planet-suvilahti-2019

Vapaa pääsy (ellei ohjelmassa toisin mainita).

Tervetuloa!

ANDY MCCOY BAND

Ke 25.9. Klo 19
Liput 25e K-18

Andy McCoy Band levynjulkkarikeikka

Ovet klo 19
Lämppäri Flesh Roxon klo 20
Andy McCoy Band klo 21

Andy McCoy julkaisee 25.9.2019 uuden sooloalbumin “21st Century Rocks”, -24 vuoden tauon jälkeen. Pitkäsoittoa on rakennettu hartaastiliki neljän vuoden ajan ja luvassa on yksi parhaista Andy McCoy soololevyistä. Julkkarit juhlitaan samana päivänä Helsingissä suvilahti TBA ravintolassa. Lippuja myynnissä vain 220 kappaletta, joten liput kannattaa hankkia haltuun ajoissa. McCoyn viimeisin, omaa nimeä kantava sooloalbumi Building On Tradition julkaistiin 1995, joten uuden levyn julkaisun suhteen kyseessä on merkittävä tapahtuma jota Andyn fanit ovat odottaneet hartaasti jo pitkään.

KIKI JA LUONNONLAPSET

To 26.9. Klo 19
Liput 16e K-18

Ovet klo 19, showtime klo 20.

Kiki ja Luonnonlapset -yhtyeen musiikki on folk-poppia, joka villiintyy välillä jazzin ja progen iloitteluksi. 

Tekstit ovat tarinoita, joita solisti Kiki Rautio karismaattisesti, pehmeällä äänellään tulkitsee. Taitava bändi myötäilee taustalla ja viipyy hetkissä mukana käsinkosketeltavan herkkänä. Improvisaatio on koko ajan läsnä.

Ensilevyn, “Sä liu’ut hiljaa pois” julkkareita vietettiin keväällä 2017. Konsertti keräsi tiistai-iltana Tavastian salin täyteen – yleisö kuunteli latautuneena ja hiirenhiljaa bändin tunnelmointia. Levy sai upeaa palautetta. Tuon levyn musiikki on orkesterin perustajan, Sir Elwoodin Hiljaiset Värit -yhtyeen basisti-viulistin, Riku Järvisen, (1967-2004) tuotantoa.

Uudet laulut ovat Kiki Raution tekstejä, joihin sävellykset ovat tehneet Timo Tuppurainen ja Antti Utriainen.

Jäsenet:
Kiki Rautio, laulu
Antti Utriainen, piano
Timo Tuppurainen, basso
Kille Miettinen, rummut
Veikki Virkajärvi, kitara 

SKA FEST HELSINKI 2019: The Valkyrians, Donna & The Dynamiters, The Northquakes feat. Babylon Blowers)

La 28.9. Klo 19-01
Liput 13,50e (ennakko), 14e (ovelta) K-18

Ovet klo 19, showtime klo 20.30

The Valkyrians on huomannut ottaneensa askeleen ulos mukavuusalueeltaan tuoden musiikkiinsa rohkeasti vaikutteita skan, rocksteadyn ja reggaen ulkopuolelta.
Uudet kappaleet ovat saaneet vaikutteita niin soulista, funkista kuin Manchester-popistakin – unohtamatta rock’n’rollia!

Donna and the Dynamiters
Tampereen tuorein ska/mansesteady lupaus, joka julkaisee debyytti LP:sä syksyllä Stupido recordsilla.

The Northquakes on Valkyriansin basistina tunnetuksi tulleen, Kari Starckin uusi lempilapsi. Northquakes soittaa tyylikästä soulsteadya, jonka viimeistelee häikäisevä vokalistituttavuus Elisa Moonstomp. Loistava debyytti-LP Tears in Rain ilmestyi toukokuussa.

Liam and Patsy Recreation Club: OINAS, VEINY LOVE STICK, MOJO Djs

La 5.10. Klo 20-01
Liput 10e (vain ovelta, vain käteinen!) K-18

SUPERSONNI!
Nyt taas yhdessä OINAS: Antti Lehtinen, Joel Melasniemi, Ilkka Mattila, Pasi Kostiainen, Pekka Gröhn, Tommi Pietiläinen ja Tommi Saarikivi.

Oinasta lämmittelee VEINY LOVE STICK: Kalle Valkama, Markus Nymalm (Pastis) ja Joonas Talvila (Superbeat) plus Mojo DJ’s.

MADFERIT! Sinä ja GT! “Oikean Oasiksen ollessa tauolla lienee Oinas paras vaihtoehto tyydyttämään akuuttia jätkärockin tarvetta.” Otto Talvio, Helsingin Sanomat.

Stand-up: BOBBY MAIR (CAN), PETRI HANKONEN

To 10.10. Klo 19-
Liput 15e K-18

Bobby Mair vääntää räävitöntä huumoria itsestään, perheestään, päihdeongelmistaan ja suhteistaan. Hän on naimisissa brittikoomikko Harriet Kemsleyn kanssa, jonka kanssa hän on tehnyt paljon yhteisiä keikkojakin. Heidän häidensä valmistelut kuvattiin ”Bobby and Harriet Get Married” -realitysarjaksi, joka nähtiin Comedy Central- ja Vice-kanavilla.

Bobby Mairin piti esiintyä tulevana viikonloppuna Ilosaarirockissa, mutta hän joutui peruuttamaan esiintymisensä tv-projektin takia. Helsingissä nähtävä show saa ensi-iltansa elokuussa maailman suurimmalla Fringe-komediafestivaalilla.

Lämmittelijänä keikoilla nähdään Petri Hankonen, joka on pokannut mm. Vuoden Tulokas sekä Kong Show -kilpailujen voitot, sekä esiintynyt Nelosen Stand Upissa ja Naurun Tasapainossa.

OILERS MCC 30-YEARS ROCK AND ROLL PARTY

La 12.10. Klo 20-03
Liput 22,50e K-18

ALI GATOR AND HIS REAL HOT REPTILE ROCKERS (GER)
HUSKY & THE SANDMEN (FIN)
ROCKIN’ 8 BALLS (FIN)
DJ: ORIGINAL OILERS BOYS

Paikalla myös Goofin’ Records levymyynti.

GUITARS, GUITARS AND MORE GUITARS!

Ke 16.10. Klo 19-23
Liput 20e K-18

Kolme kotimaista kitaramestaria eli Jarmo Nikku, Ben Granfelt ja “Muddy” Manninen samalla lavalla!

Komppiryhmänä toimii “Finlands Kompp” eli Masa Maijanen (basso) ja Miri Miettinen (rummut ja taustalaulu).

Showtime klo 20, kesto noin 2h, sis. väliajan.

IRINA

La 19.10. Klo 20 (showtime klo 21.30)
Liput 25e (ennakko), 28e (ovelta) K-18

Irina on energisellä, monipuolisella ja hienolla tuotannollaan noussut yhdeksi kotimaisen poprockin kiintotähdeksi, jonka lähes kaikki julkaistut albumit ovat yltäneet platinakantaan. Uransa aikana lähes 1000 keikkaa ovat tehneet Irinasta myös yhden ahkerimmin keikkailevista artisteista Suomessa.

Alkukesällä julkaistu uusin single, Haluun olla yksin, on jo noussut isoksi radiohitiksi ja keikkajyräksi.

SAM HUBER UNPLUGGED

T0 24.10. Klo 19 (showtime klo 20.30)
Liput 12e (ennakko), 14e (ovelta) K-18

Sam Huber (laulu), Tomás Doncker (kitara), Ville Hukkinen (lyömäsoittimet), Artur Uronen (kitara).

Yhtye esittää  TBA:n keikalla Sam Huberin “Songs for Mona” -albumin biisejä.

Stadin Stand Up -viikonloppu: ANDRE WICKSTRÖM, URSULA HERLIN, ANTTI AKONNIEMI, ANNE MAARET

Pe 25.10. Klo 19:30
Liput 25e

Suomen stand upin ehdottomaan eliittiin kuuluva Andre tekee aina varmaa jälkeä lavalla. Uskomaton ammattitaito ja jatkuva uudistuminen merkitsevät sitä, että me järjestäjät olemme ylpeitä kun saimme Andren ensimmäisen iltamme tähdeksi! 

Vaikka pelkkä pääesiintyjä olisikin jo yksinään riittävä syy suunnistaa Suvilahteen, niin makeaa mahan täydeltä tarjoaa muutkin illassa esiintyvät. Kovassa nousukiidossa olevat loistavat uudet nimet Antti Akonniemi, Anne Maaret ja Ursula Herlin! Jos et heitä tunne niin kohta tulet tuntemaan!

Iltaan loihtii loistavan tunnelman niin Naurun Tasapainosta kuin Nelosen Stand upistakin tuttu Petri Hankonen!

Stadin Stand Up -viikonloppu: TEEMU VESTERINEN, AURORA VASAMA, TOMI HAUSTOLA, LEO VIKING HOLMSTRÖM, HEIKKI JALAVA

Pe 25.10. Klo 22:00
Liput 25e

Stand upin tekeminen omilla ehdoilla ja originaalisti on ollut se syy mistä Teemun vahva läsnäolo keikoilla syntyy. Näillä keikoilla kuulet ajatuksia joita et muualla kuule. Jos haluat että esityksessä on yhtäaikaa sekä hiljaista viisautta ja hauskoja hetkiä, niin tämä ilta on sinun valintasi.

Teemua kannattaa tulla katsomaan kaikissa tapauksissa: myös silloin jos ei tykkää stand upista, mutta myös jos tykkää. Sen verran omaperäinen on Saarijärven Shamaani.

Vaikka pelkkä pääesiintyjä olisikin jo yksinään riittävä syy suunnistaa Suvilahteen, niin kirsikkoia kakkuun on lisätty enemmän kuin tarpeeksi. Tomi Haustolan loistavan vastaanoton saanut soolokiertue Anteeksi, saisinko kapinoida on ollut selkeästi askel uudelle tasolle. Myös täysin originaali Leo Viking Holmström, nouseva kyky Aurora Vasama ja vuoden 2018 Tulokas finalisti Heikki Jalava tekevät komiikkaa juurikin ajatus edellä ja he eivät metsästä niitä helpoimpia nauruja.

Tämä ilta on kulkenut suunnittelu vaiheessa järjestäjien taholla koodinimellä “Hiljainen ilta”. Tosin ei ole epäilystäkään siitä, ettei hiljaisuutta rikkoisi säännöllinen ja jatkuva nauru. Jos et halua höröttää perinteisille miesnais-vitseille, tämä ilta sinun valintasi.

Iltaan seremoniamestarina häärii niin Naurun Tasapainosta kuin Nelosen Stand upistakin tuttu, karismaattinen Aatu Raitala!

Stadin Stand Up -viikonloppu: ALL FEMALE PANEL

La 26.10. Klo 19:00
Liput 25e

All Female Panel on viiden stand up-koomikon kollektiivi, jossa vaikuttavat upeat Ida Grönlund, Saana Peltola, Kaisa Pylkkänen, Helena Pöllänen ja Anna Rimpelä. Nämä koomikot nähdään yleensä vakioklubillaan Ravintola Manalan yläkerrassa ,mutta nyt he tulevat naurattamaan Suvilahteen ja Stadin stand up -viikonloppuun!

AFP on esiintynyt kotiklubillaan loppuunmyydyille saleille syksystä 2017 alkaen ja seuraavana vuonna alkanut Suomen valloitus jatkunut hyvällä menestyksellä myös vuonna 2019! AFP on nähty mm. Kaikissa suomen suurimmassa kaupungeissa ja klubeilla sekä mm. Sideways ja Rakkautta ja Anarkiaa -festivaaleilla.

All Female Panelin tavoitteena on aina olut järjestää Suomen hauskimpia stand up-iltoja sekä esitellä yleisölle naispuolisia komiikan tekijöitä.

Stadin Stand Up -viikonloppu: MATTI PATRONEN, FATHI AHMED, VILLE KORMILAINEN, PETRI HANKONEN, TUULA KOLEHMAINEN

La 26.10. Klo 21:30
Liput 25e

Naurun Tasapainon voittaja Matti on jo muutamassa vuodessa kerennyt naurattamaan suomalaisia niin laajalla rintamalla että heikompaa hirvittäisi. Ja se on helppo uskoa kun Matin näkee livenä. Yht’äkkiä sitä vaan tajuaa että noinkin voi ajatella. Ja sitä ennen et olisi ikinä ajatellut niin. Mutta Mattipa funtsi sen sinun puolesta. Ehdoton suositus!

Matin kanssa samassa illassa nauruja irrottaa myös samalla Naurun Tasapainon kaudella olleet ja kokeneet koomikot Fathi Ahmed ja Petri Hankonen. Lisäksi illassa uudempaa koomikko sukupolvea edustavat loistavat Tuula Kolehmainen ja Ville Kormilainen. Kattaus on edustava kattaus stan duppia ja hieno varma valinta jos haluat nauraa!

Eikä ilta olisi täydellinen ellei isäntänä olis yksi suomen parhaista seremoniamestareista, loistavn sympaattinen Tommi Mujunen! Tommin hellässä huomassa on elämä aina pikkuisen paremmin! 

ATOMIROTTA

La 23.11. Klo 20-02
Liput 20e (ennakko), 22e (ovelta) K-18

Atomijuna saapuu jälleen Suvilahteen!

Viimeksi myytiin 2 iltaa loppuun, joten hoida flabat nopeesti!

TUOMARI NURMIO SOOLO

To 5.12. Klo 19 
Liput 20e (ennakko), 22e (ovelta) K-18

Tuomari Nurmio soolokeikalla torstaina 5.12. Ovet klo 19, showtime klo 20.30.

Liput myynnissä Tiketissä tiistaina 10.9.!

Täältä löydät liput kaikille keikoillemme:

 

© Suvilahti TBA 2018