Tapah­tumat

FLOW FESTIVAL

Perjantai 9.8.

FLOW FESTIVAL

Lauantai 10.8.

FLOW FESTIVAL

Sunnuntai 11.8.

M.A. NUMMINEN & PEDRO HIETANEN

Pe 23.8. Klo 20-00
Liput 20e K-18

M.A.Numminen on viihdyttänyt suomalaisia jo yli 50 vuoden ajan. 70-luvun alussa hän levytti laulun Kissa vieköön!, josta menestys alkoi. Sen jälkeen tulivat Helga-neiti, Kumipallo ja monet muut. Laulut ovat yhä ohjelmistossa.

Monitoimimies M.A. on myös kirjoittanut kirjoja, joista kuuluisin on vuonna 1986 julkaistu Baarien mies, seikkailu keskiolutbaarien maailmassa. Vuonna 1998 M.A. julkaisi uuden teoksen Tango on intohimoni, joka on sekä kaunokirjallinen romaani että tietoteos suomalaisesta tangosta.

Pedro Hietanen tuli M.A.:n kumppaniksi rock-musiikin parista. Hän oli soittanut useissa orkestereissa, mm. Wigwam-yhtyeessä ympäri Eurooppaa. Vuonna 1977 miesten tiet kohtasivat, ja taivalta on jatkunut siis 40 vuotta. 

MELROSE

La 24.8. Klo 20-01
Liput 20e (ennakko), 22e (ovelta) K-18

Showtime noin klo 21.30

Timanttinen rock-orkesteri palaa TBA:n lavalle! Edellinen keikka Suvilahdessa oli lokakuussa, jolloin mökki oli ääriään myöten täynnä. Odotettavissa siis kuuma ja hikinen elokuinen ilta, hoida liput ajoissa Tiketistä!

JAY KORTEHISTO BAND feat. JUKKA ESKOLA, AMY WINEHOUSE TRIBUTE

Pe 13.9. Klo 19-01
Liput 16,50e (ennakko), 18e (ovelta) K-18

Ovet klo 19, Jay Kortehisto Band aloittaa illan klo 20.30.

Karismaattisena viihdyttäjänä tunnettu Jay Kortehisto julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 2018. Jay Kortehisto Bandin varsin nimekkäässä kokoonpanossa vaikuttavat Jay Kortehisto (laulu ja pasuuna), Pope Puolitaival (saksofoni), Mikael Jakobsson (piano), Antti Lötjänen (basso), Jaska Lukkarinen (rummut) sekä Suvilahti TBA:n keikalla vieraileva Jukka Eskola (trumpetti).

Amy Winehouse (14.9.1983 – 23.7.2011) on kiistatta yksi aikamme lahjakkaimmista laulajista ja lauluntekijöistä. Lontoolaistähti ei ehtinyt koskaan konsertoida Suomessa, mutta Amy Winehouse -Tribuutin keikoilla on ainutlaatuinen mahdollisuus kuulla yhden 2000-vuosikymmenen suurimmista vaikuttajista hittikappaleet livenä. Winehousen musiikkia tulkitaan konserteissa kahden laulusolistin ja 6-henkisen kotimaisen orkesterin voimin. Yhtyeen taiteellisena kokoonpanijana toimii kitaristi Tuomas Metsberg.

ASA, SAKSIKÄSI & HILTUNE

La 14.9. Klo 21-01
Liput 13e (ennakko), 15e (ovelta) K-18

Me rakennamme identiteettimme ja tulemme osaksi ympäröivää kulttuuria kielen kautta. Tätä todellisuutta me myös dokumentoimme kielellä. Kieli tarjoaa meille työkalut oman maailman rakentamiseen. Sen Asa on tehnyt.

Aliaksella Avain uransa aloittaneella Matti Salolla oli aina oma painovoimansa, joka ohjasi omalle polulle. Klassikoksi muodostunut debyytti Punainen tiili toi sosiaalista realismia ja poliittista paatosta Rähinän ulosantiin, mutta varsinainen läpimurto oman äänen – oman kielen ja oman maailman – löytymiseen oli Asa.

Kieli on rytmiä ja rapinkin keskiössä on flow, rytminen karisma. Jo toinen Asan nimellä julkaistu levy Terveisiä kaaoksesta esitteli vuonna 2006 oman sisäisen rytminsä tahtiin toimivan sanataitelijan, joka etsi luovan yhteistyön kautta myös omaa soundiaan.

Yksi versio omasta soundista löytyi vuonna 2008 ilmestyneellä levyllä Loppuasukas. Soundi ammensi eri kansanmusiikeista roisilla otteella ja toi Asalle sekä Emma- että Teosto-palkinnon. Viimeisen kymmenen vuoden aikana Asa on julkaissut ja esittänyt musiikkia ahkerasti, psykedeliasta vahvasti ammentavasta ja tee-se-itse -henkisestä Foetida-sarjasta perinteisemmällä hiphop-estetiikalla operoiviin levyihin, kuten Love ja Jou jou, sekä dj-vetoisista keikoista Asa & Band -kokoonpanon konsertteihin.

Kun on vuosi 2019, Asa on taiteilijana itsenäinen – sekä esteettisesti että oman levy-yhtiön ansiosta. On monta suuntaa johon lähteä, monta kotia jonne palata, monta ajatusta jota jahdata, sanoilla ja rytmeillä, soundeilla ja näyillä.

On monta maailmaa joita rakentaa.

KAARLE VIIKATE & MARKO HAAVISTO

Pe 20.9. Klo 20-00
Liput 19,50e (ennakko), 22e (ovelta) K-18

Tammikuussa toisen yhteisen albuminsa “Kuu on vaarallinen” julkaisseet Kaarle Viikate & Marko Haavisto saapuvat TBA:lle perjantaina 20.9. 

Yhtyeessä soittavat myös Francinesta tuttu kitaravirtuoosi Antti Kukkola sekä Agentsin legendaarinen rumpali Kepa Kettunen. 

Tiedossa on hieno ilta jytingin ystäville!

Stand-up: BOBBY MAIR (CAN), PETRI HANKONEN

To 10.10. Klo 19-
Liput 15e K-18

Bobby Mair vääntää räävitöntä huumoria itsestään, perheestään, päihdeongelmistaan ja suhteistaan. Hän on naimisissa brittikoomikko Harriet Kemsleyn kanssa, jonka kanssa hän on tehnyt paljon yhteisiä keikkojakin. Heidän häidensä valmistelut kuvattiin ”Bobby and Harriet Get Married” -realitysarjaksi, joka nähtiin Comedy Central- ja Vice-kanavilla.

Bobby Mairin piti esiintyä tulevana viikonloppuna Ilosaarirockissa, mutta hän joutui peruuttamaan esiintymisensä tv-projektin takia. Helsingissä nähtävä show saa ensi-iltansa elokuussa maailman suurimmalla Fringe-komediafestivaalilla.

Lämmittelijänä keikoilla nähdään Petri Hankonen, joka on pokannut mm. Vuoden Tulokas sekä Kong Show -kilpailujen voitot, sekä esiintynyt Nelosen Stand Upissa ja Naurun Tasapainossa.

“Bobby Mair is clearly a brilliant stand up. He’s either going to be a huge international comedy star or the funniest homeless man ever”
– Jimmy Carr

“This Canadian comic possesses a vital spark, a certain way about him that makes him exciting to watch.”
– Will Pope, Broadway Baby

Täältä löydät liput kaikille keikoillemme:

 

© Suvilahti TBA 2018